Rólunk

 

A Mérei Pince 2002 óta foglakozik borturizmussal és rendezvények szervezésével.

Etyek központjában található boltíves, 150 négyzetméteres, részben 200 éves (1809-ben épült) pincerendszerünkben található egy 60 férőhelyes kóstolóhelyiség, amely fűthető (így egész évben nyitva tart). Itt tartunk gyertyafényes kóstolókat mind belföldi, mind külföldi csoportoknak, magyar, szerb, horvát és angol nyelven. Az évek során többszáz rendezvényt tartottunk itt, így számos referenciának jutottunk bírtokába.

Etyek Budapesttől mindössze 30 km-re található, így könnyen és gyorsan megköze- líthető. A kiváló minőségű borairól méltán híres borvidék évről évre egyre népsze- rűbb a beutazó turista csoportok és egyéni utazók körében. Etyeken több száz, kőből rakott pince található, amelyek jelentős része ma is használatban van.

A történelmi jelentőségű Körpince pinceegyüttes, a Kecske-gödör, a Sóskúti úti pincesor, az egyedülálló présházak, a gyönyörű szőlőhegyek, a szőlőművelés és borkészítés tárgyi örökségei a múltról tanúskodnak, és kiváltják belőlünk a bor és a szőlőkultúra hagyománya iránti megbecsülést.

Mindezeknek köszönhetően Etyek kiváló hely arra, hogy kiszakadjunk a mindennapi stresszes környezetből és valódi énünket felfedve ismerjük meg önmagunkat, egymást illetve a magyar bor ízeit és hagyományait.

Tapasztalatunkban és szolgáltatásaink színvonalában megbízhat!